Πάει λοιπόν σχεδόν τελείωσε και ο Αύγουστος και σιγά-σιγά επιστρέφουμε στους συνήθεις ρυθμούς.
Κατ' αρχάς θα ήθελα να χαιρετίσω την απόφαση της Ομοσπονδίας να τηρήσει (επιτέλους) τους κανονισμούς που η ίδια ορίζει. Έτσι στην αποστολή για το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2018θ α συμμετέχουν μόνο όσοι έπιασαν τα όρια. Ούτε αν πληρώσεις μπορείς να πας ούτε κατ’ εξαίρεση για οποιοδήποτε λόγο ούτε τίποτα. Έπιασες όρια, πήγες. Δεν έπιασες, δεν πήγες. Καθαρά και ξάστερα. Και για όσους απορούν γιατί το λέω αυτό ας θυμηθούν την προηγούμενη αποστολή στην Αττάλεια. Έστειλαν αθλητή που δεν είχε πιάσει τα όρια και δεν έστειλαν αθλητή που τα είχε πιάσει !!. Ας ελπίσουμε λοιπόν ότι οι συμμετοχή σε αποστολές πλέον θα γίνεται ΄ξεκάθαρα όπως οι εγκύκλιοι ορίζουν.
Αυτά λοιπόν με τα καλά γιατί έχουμε και …όχι και τόσο καλά νέα. Και ποια είναι αυτά.
Για όσους δεν γνωρίζουν ακόμη προκηρύχθηκε αγώνας Α.Χ. όλων των κατηγοριών στο ΟΑΚΑ (αν δεν έχει ανέβει η προκήρυξη ακόμη θα ανέβει σύντομα). Αυτό από μόνο του είναι καλό, το κακό είναι η ημερομηνία που επιλέχθηκε, 8-9 Σεπτεμβρίου μαζί με το T.F.G. ACHAIOS!!!.
Δηλαδή έχουν στο πρόγραμμα έναν αγώνα προγραμματισμένο από το 2017 και τελευταία στιγμή σε μια ήδη κλεισμένη ημερομηνία πάνε και βάζουν και δεύτερο. Εκφράζοντας καθαρά την προσωπική μου άποψη θεωρώ ότι αυτό είναι ασέβεια και προς τους αθλητές αλλά και προς τους διοργανωτές του T.F.G. ACHAIOS που προσπάθησαν εδώ και ένα σχεδόν χρόνο να κλείσουν χώρους, να πάρουν άδειες, να βρουν χορηγούς (όσους υπάρχουν ακόμη) να υποχρεωθούν σε ένα σωρό κόσμο για να δουν τελικά την ΕΟΤ να αδιαφορεί για όλα αυτά.
Γίνεται λέει ο ξαφνικός αυτός αγώνας για να τιμήσουν την μνήμη παλαιού παράγοντα της ΕΟΤ. Άντε και θες να τον κάνεις, γιατί δεν μπορείς να τον κάνεις σε μια ελεύθερη ημερομηνία, ώστε να τιμηθεί από όλους όσους θελήσουν. Δεν μπορείς να τιμάς κάποιον όταν την ίδια στιγμή φέρεσαι ανέντιμα σε κάποιον άλλο !!Υπενθυμίζουμε στους επισκέπτες μας ότι το SITE αυτό δεν έχει καμία σχέση με την Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας