Ανακοινώθηκε λοιπόν η αποστολή που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο AFRODITE CUP.

Σύμφωνα λοιπόν με τους κανόνες που έχουν θεσπιστεί (για φέτος τουλάχιστον) το σωστό είναι οι εθνικές αποστολές να καθορίζονται από την επετηρίδα ΕΘΝΙΚΩΝ ομάδων. Ξεκάθαρα και διάφανα. Ο Μ.Ο. των δύο καλύτερων αποτελεσμάτων όσων είναι στην επετηρίδα είναι το μόνο σωστό κριτήριο. Έτσι καθορίζει η αντίστοιχη εγκύκλιος και έτσι πρέπει να γίνει. Ούτε «κατ’ εξαίρεση» ούτε «καθ’ υπόδειξη» ούτε «κατόπιν εισηγήσεως» όλα αυτά είναι λάθος

Όπως λάθος είναι να βάζεις όριο πχ. γυναικών το 590 και αφού δεν το έπιασε καμία αντί να μπουν στην αποστολή όσες το πλησίασαν να βάζεις στην αποστολή όσες έπιασαν το όριο της επετηρίδας των νέων γυναικών το 560 !! Και μετά να μπαίνεις πάλι στην λάθος διαδικασία να αποκλείεις από την αποστολή γυναίκες με σκορ 585 και μάλιστα να φτάνεις να βρεις ποιο ήταν το δεύτερο καλύτερο σκορ της κάθε μιας γιατί ήταν ισάξιες.

Χρειάζεται να αιτιολογήσω γιατί είναι λάθος ? ΟΚ

Από την Ομοσπονδία αποφασίστηκε η σύσταση (Προ)εθνικής Ομάδας Ολυμπιακού Τόξου για το 2018 και μάλιστα εκτός των τριών βάση αποτελεσμάτων καλούνται να συμμετέχουν άλλες τρεις «λόγω της εμπειρίας τους και της σταθερής τους εμφάνισης στις πρώτες θέσεις στην Ελλάδα αλλά και των διακρίσεων τους στο εξωτερικό» (Δεν αναφέρω ονόματα αλλά μπορείτε να τα δείτε στην ανακοίνωση της ΠΡΟ-εθνικης για το 2018 ). Γιατί δεν καλούνται αυτές στην εθνική ?. Δεν θεωρούνται ικανές να φορέσουν το εθνόσημο ?

Σε παλαιότερη ανακοίνωση (παρέμβαση σε εγκύκλιο μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου) ανέβηκε το όριο συμμέτοχής στην εθνική στους 635 με αιτιολογία ότι όσοι πιάσουν αυτό το όριο θα έχουν περισσότερες ελπίδες πρόκρισης. Τώρα αντίθετα κατεβάζουμε το όριο ??? Γιατί ???

Πρέπει να δοθεί ευκαιρία σε νέους άνδρες και γυναίκες να αποκτήσουν εμπειρίες ? Οκ να δοθεί. Βάλτους πρώτα να αγωνιστούν σε εθνικό επίπεδο στην κατηγορία ανδρών-γυναικών !! Να δείξουν ότι έχουν να δείξουν και αν αξίζουν στείλε όσους θέλεις, όπου θέλεις και για όσο θέλεις προς απόκτηση εμπειρίας. Όχι από το 560-570 στην ΕΘΝΙΚΗ. Γιατί πρέπει να μικραίνουμε τόσο την ΕΘΝΙΚΗ μας ομάδα ????

Η ΕΘΝΙΚΗ δεν είναι πεδίο δοκιμών και πειραματισμών.

Στην ΕΘΝΙΚΗ ΑΞΙΖΕΙ σεβασμός γιατί εκπροσωπεί την Ελλάδα

Στην ΕΘΝΙΚΗ οφείλουν να αγωνίζονται οι ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ για να διεκδικήσουν ότι μπορούν καλύτερο !!

Πριν κλείσω την σημερινή μου ανάρτηση θα ήθελα να υπενθυμίσω ότι εδώ εκφράζω προσωπικές απόψεις και μόνον. Όσοι διαβάζουν αυτά που γράφω και συμφωνούν, καλώς συμφωνούν. Όσοι πάλι διαφωνούν, καλώς διαφωνούν. Όλοι έχουμε απόψεις μας και ο καθένας μας τις τεκμηριώνει όπως μπορείκαλύτεραΥπενθυμίζουμε στους επισκέπτες μας ότι το SITE αυτό δεν έχει καμία σχέση με την Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας